dijous, 20 de desembre del 2012

Alba


 Enric Larreula   




L'Alba era una noia que va agafar una malaltia greu, però no va exercir mai de malalta. Va continuar estudiant, fent teatre, llegint i escrivint. Mentre va tenir forces, va lluitar per viure la vida plenament, sense renúncies, sense treva, sense rendir-se... La seva lluita diària amb la malaltia ha quedat recollida en aquest llibre, que es basa en el seu diari personal i que vol ser un reconeixement al seu coratge i a les seves ganes de viure.

3 comentaris:

  1. Hola!
    Sóc la Noelia de 1r ESO c. Aquest llibre no me l'he llegit sencer perquè se'm fa molt pesat, tota l'estona parla del mateix i trobo que no avanço. També és perquè és massa trist. Aquest llibre li recomanaria a les persones que els agraden els drames.

    Noelia C.T

    ResponElimina
  2. Aquest llibre parla d’una nena, l’Alba, que viu feliçment amb la seva família i s’ho passa bé amb els seus amics. Un dia, el seu món es capgira i es comença a trobar malament. Els metges descobreixen que té alguna cosa, no saben si són pedres, si és un tumor però l’Alba s’ha de quedar un temps a l’hospital fins que es recuperi. Ella pateix per què li pot passar i intenta no perdre els ànims per tirar endavant.
    Aquest llibre crec que ha estat un dels millors llibres que he llegit perquè m’ha ajudat a entendre què és fer vida tancat en un hospital, patint per què et passarà i també m’ha ensenyat a apreciar molt el que tenim, que a vegades vivim sense adonar-nos de com vivim.
    Parlant dels personatges, vull destacar la protagonista, una nena que ha viscut una vida dura i que ha patit moltíssim. És un personatge totalment creïble i et fa posar moltíssim en el seu lloc.
    Aquest llibre no ha sigut gens carregós i fins hi tot se m’ha fet una mica curt i tot! M’ha agradat moltíssim!
    Nota: 10

    ResponElimina
  3. Aquest llibre va sobre l'alba que pateix una malaltia. La seva lluita diària amb la malaltia ha quedat recollida en aquest llibre. Que és un diari personal.
    Aquest llibre la veritat és que el recomano a la gent que li agrada molt els drames, perquè et fa pensar en que has de viure el dia a dia al màxim possible. És trist, jo no sóc de plorar i la veritat és que m'ha entrat molta tristor i et fa fer que valoris les coses que tens.
    M'ha agradat molt!
    Nota:9

    ResponElimina