dilluns, 27 de març del 2017

Big game

Dan Smith

Oskari es un chico finlandés que está a punto de cumplir trece años, pero antes deberá superar la gran prueba: armado con un arco y un juego de flechas, tendrá que pasar un día y una noche solo en el bosque y cazar el animal más imponente que encuentre.
Pero de repente el cielo tiembla y cae al bosque un extraño objeto con un insólito pasajero.
La cacería de Oskari no ha hecho más que empezar.

1 comentari:

  1. El Dídac Arissa de 1r ESO C ha dit:

    L’Oskari és un nen finlandès que està apunt de fer tretze any, però com diu la tradició s’haurà d’endinsar al bosc durant tota una nit i com més gran sigui la presa que aconsegueixi més gran serà el seu valor i el seu prestigi dins del poblat. De totes maneres l’Oskari no té gaire confiança en ell mateix i al seu poble no és gaire valorat.
    Tot hi això en endinsar-se al bosc se n’adona que la seva missió és protegir el president dels EUA d’un complot terrorista i salvar així els Estats Units d’Amèrica.
    Personalment aquest llibre m’ha agradat molt, ja que explica mitjançant una aventura insòlita que amb la confiança en si mateix i el coratge es pot aconseguir qualsevol cosa, fins hi tot salvar al president dels EUA d’un complot terrorista.
    Al Big Game li posaria un 8,5 i el recomanaria a aquells que els hi agradin les històries d’aventures i amb final insòlit.

    ResponElimina