dimecres, 17 de maig del 2017

El silencio de los corderos


el silencio de los corderos-thomas harris-9788497599368



Thomas Harris

A Clarice Starling, joven y ambiciosa estudiante de la academia del FBI, le recomiendan que entreviste a Hannibal Lecter, brillantepsiquiatra y despiadado asesino, para conseguir su colaboración en la resolución de un caso de asesinatos en serie. El asombroso conocimiento de Lecter del comportamiento humano y su poderosa personalidad cautivarán de inmediato a Clarice, quien, incapaz de dominarse, establecerá con él una ambigua, inquietante y peligrosa relación.

1 comentari:

  1. La Cristina Mosquera de 4t ESO C ha dit:

    Potser molts de vosaltres coneixereu la pel·lícula amb el mateix títol que va ser adaptada a partir d'aquesta novel·la. Tot i que és cert que la producció de Hollywood no defrauda (personalment aquest film m'agrada molt) el llibre no es queda gens endarrere. Els jocs psicològics entre Hanníbal i Clarice, la tensió que viu la protagonista per a resoldre el cas i les dificultats amb què es troba queden molt més ben plasmades al llibre que a la pel·lícula.
    La forma d'expressar-se per donar entendre en tot moment què està succeint/pensen és increïble, ja que és molt fàcil imaginar-te l'escenari descrit i arribar a posar-te'n a la pell dels personatges.
    Com m'ha agradat molt, però hi ha coses que queden com a l'aire, he decidit llegir-me tots els altres llibres que hi queden, perquè gràcies a aquest llibre que és el segon de la llista he descobert que m'agraden els llibres policíacs, però no qualsevol sinó en els quals la trama no sigui massa llarga.
    Cal recalcar que m'hi identifico amb la protagonista principal, la Clarice Starling, per aquella manera tan seva d'aconseguir el que es proposa.
    Per últim he de reconèixer que al principi no li trobava l'atractiu el qual va desenvolupant al llarg de la novel·la, com que pensava que no m'agradaven aquest tipus de llibres. Però si l'hi dónes una oportunitat, t'hi adonaràs perquè ha sigut nomenat best seller. Està recomanat per a tots els públics. T'encantarà com a mi, Thomas Harris et farà canviar d'idea?

    Nota: 9

    ResponElimina