dimecres, 4 d’octubre del 2017

Excuses barates

Leopolda Olda

Quanta gent hi deu haver a part de tu que estigui com una cabra? Què pots fer si tens un mal dia? Quin profit podries treure del teu insomni? Com podries evitar tancar-te al lavabo de l'escola en lloc d'anar al pati per no coincidir amb els teus companys? Calen etiquetes per definir la identitat sexual de cadascú? Aquestes preguntes i tots els teus dubtes sobre molts aspectes de la vida (manies i desequilibris, relacions, sexualitat, ansietats diverses, autoestima, situacions compromeses, les modes, el bullying, les xarxes socials...) els trobaràs resolts en aquest llibre de la youtuber catalana més famosa: Leopolda Olda.

1 comentari:

  1. L'Abril Orellana, de 4t d'ESO A, ha dit:

    "M'ha agradat molt aquest llibre, ja que l'autora és la Clara Moraleda (Leopolda Olda). És una noia que ha participat en la companyia Dagoll Dagom duran 2 musicals: "Mar i Cel" i "Scaramouche".
    Quan va anar-se'n d'Erasmus a Escòcia va començar a grabar vídeos d'ella parlant del seu dia a dia i va penjar-ho a Youtube. Arrel d'aquí, cada cop s'ha fet més coneguda entre els joves, i ha anat fent videos cada setmana sobre opinions personals i petits monòlegs de temes que li semblen interessants.
    En aquest llibre ha reunit tots els temes més importants que ha recopilat dels seus videos, com per exemple: Les seves manies, parlar de la seva pubertat, o donar opinió sobre les amistats.
    És un llibre que si no coneixes a la noia, ja no compres, tot i així animo a la gent a que la segueixi, dóna molts bons consells i les seves opinions són realment bones."

    ResponElimina