dijous, 22 de febrer del 2018

L' aventura dels Vallbona al Far West

Roberto Satiago

Els Vallbona, una família ben caòtica, viatjarà per un forat negre per viure una aventura esbojarrada al vell Far West!
Tot va començar un dia normal i corrent. Havíem anat a comprar unes bicis, el meu pare, els meus dos germans, la meva veïna Carme, la seva filla, i jo. Érem al mig del pàrquing, dalt de les bicis, quan de sobte va passar. Un espetec al cel, una blancor enlluernadora, un llamp que cau, i de cop... Érem tots a Black Rock, ben bé al remot Far West. L'aventura acabava de començar.
De l'autor i l'il·lustrador dels Futbolíssims, una nova sèrie d'humor: Els Forasters de Temps. Un dia com qualsevol altre, el Sebastià Vallbona va a comprar unes bicis amb la seva família i uns amics. Però, un cop surten al pàrquing, senten una mena de tro eixordador, una claror enlluernadora ho omple tot i cau un llamp. Quan tots plegats es recuperen de l'ensurt, ja no són davant del supermercat, sinó al Far West! Han retrocedit en el temps i han creuat l'oceà Atlàntic sense saber-ho i ara són a Black Rock, un poble amenaçat tant pels bandolers com pels indis.

1 comentari:

  1. aquest llibre es molt interesant perque va sobre un fill un pare i unes veiens que els succiona un forat negre i viatgen pel temps i en aquest llibre s'envan al oest i viuen moltes aventures.

    ResponElimina