dimecres, 14 de febrer del 2018

Veritat

Care Santos

Continuació de la novel.la anterior "Mentida!" .Absolt del càrrec d'assassinat, del que va ser injustament acusat als 14 anys d'edat, i una vegada provada la seva innocència, el jove Èric surt del centre de reforma de menors després de quatre anys d'internament. Malgrat tot, la reinserció en una societat carregada de prejudicis serà una realitat encara més dura: no tornar a caure en la delinqüència quan l'entorn sembla que s'hi entossudeixi, continuar amb els estudis, trobar una feina, allunyar-se  del seu barri... La Xènia el va ajudar a superar les barreres que creia insalvables, però... serà l'amor una força suficient per superar les dificultats?

4 comentaris:

  1. L'Èlia Vila, de 3r d'ESO C, ha dit:

    L'Èric és un noi que als 14 anys va ser injustament acusat per assassinat. Un cop aprovada la seva innocència, va sortir del centre de reforma, després d'haver-hi estat quatre anys. Tindrà molts problemes en la nova societat, com ara trobar feina...

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. aquet llibre es la segona part de el primer llibre que te com a nom mentida de moment han sigut els llibres que mes m'han agradat de tots els que he llegit ha sigut molt impresionant son d'aquests llibres que estas llegint i sents com si ho estiguesis vivint m'encanta aquet llibre y li recomano a tothom.

    ResponElimina